Udrea îl vede pe Băsescu viitorul preşedinte al PMP

0

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, că singura funcţie de conducere pe care ar putea să o aibă Traian Băsescu în PMP ar fi cea de preşedinte al partidului, arătând că ea nu-şi imaginează ca actualul şef al statului să vină ca secretar general sau ca vicepreşedinte.

„Eu cred că singura funcţie de conducere ar fi de preşedinte al partidului (pentru Băsescu n.r.). Adică nu-mi imaginez că o să vină secretarul general al cuiva sau vicepreşedintele cuiva, Doamne fereşte, dar dacă Traian Băsescu va dori să conducă acest partid, la Congres se poate înscrie să candideze”, a precizat Udrea, răspunzând unei întrebări, informează Mediafax.

Ea a arătat că la începutul anului viitor va avea loc Congresul partidului pentru că după prezidenţiale, conform statutului, „PMP avea oricum Congres” şi cei care vor dori să candideze pentru orice funcţie o pot face.

Udrea a spus că a vorbit cu preşedintele Traian Băsescu după rezultatele obţinute de ea în turunul I al prezidenţialelor.”Am vorbit cu domnul preşedinte şi sigur se putea şi mai bine, însă şi domnia sa, având în vedere condiţiile în care ne-am luptat, apreciază ca fiind onorabil acest rezultat”, a spus Udrea despre discuţia ei cu Băsescu.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.