Gigi Becali, transfer-bombă la Steaua din închisoare

Share:

Gigi Becali nu renunţă la visul de a aduce un atacant de top la Steaua. Încarcerat la Poarta Albă, latifundiarul a ordonat deja ca oficialii clubului să demareze negocierile pentru aducerea lui Jeremy Bokila.

Gigi Becali l-a dorit pe Jeremy Bokila încă de pe vremea când atacantul de 25 de ani evolua la Petrolul. Ultima dată, în vară, am asistat la o adevărată telenovelă în jurul transferului lui Bokila, ajuns între timp la terek Groznîi, care, în cele din urmă, nu s-a mai concretizat.

Acum, lucrurile sunt mai simple: Bokila este un jucător dispensabil în campionatul Rusiei. Atacantul a jucat în doar 68 de minute pentru trupa din Groznîi, în 11 etape de campionat, iar antrenorul echipei nu pare să îl integreze prea curând în mecanismul echipei, scrie ProSport.

Gigi Becali ştie că Rusescu va pleca la varaă, după îmrumutul de la Sevilla, iar Keşeru va fi vândut, mai ales că are o cotă foarte bună. Astfel, Bokila ar fi mutarea perfectă în vara anului viitor, dacă nu cumva chiar din această iarnă.
 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.