Ponta joacă cartea naţionalistă

0

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, miercuri, la videoconferinţa cu liderii PSD din teritoriu, că este un român care se adresează românilor, iar Klaus Iohannis este sprijinit de Zsolt Szilagyi, despre care a afirmat că „vrea să rupă Transilvania”.

„Din câte ştiu, singurul candidat care nu a intrat în turul II şi a anunţat foarte clar că îl spirjină pe domnul Iohannis e domnul Zsolt Szilagyi de la PPMT, cel care vrea să rupă Transilvania şi să o facă separat de România, ceea ce cred că de fapt sprijinul lui nici nu l-aş fi vrut, ca să fiu foarte sincer”, a spus Ponta.

El a mai afirmat liderul PNL Klaus Iohannis e un „lucru” care se adresează lucrurilor, în timp ce el este un om, un român care se adresează oamenilor şi românilor.„Domnul Iohannis se adresează lucrurilor. Eu mă adresez oamenilor, românilor. Domnul Iohannis este un lucru, eu sunt un om, un român ca toţi cei din Transilvania, din Moldova, din Oltenia, din Bucureşti şi vreau să facem o ţară pentru oameni, nu pentru lucruri”, a spus Ponta.

Liderul PNL Klaus Iohannis utilizează în campania electorală sloganul „România lucrului bine făcut”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.