Şi “liberalul” Meleşcanu îl susţine pe Ponta

0

Teodor Meleşcanu îşi anunţă susţinerea pentru Victor Ponta în turul al doilea al prezidenţialelor. Fostul şef al SIE, care a obţinut 1,09% în primul tur, este cel de-al treilea candidat care merge spre Ponta, după Corneliu Vadim Tudor şi Călin Popescu Tăriceanu. 

„În urma evaluărilor contextului politic intern premergător turului doi al alegerilor prezidenţiale 2014 şi a unei serii de discuţii pe care le-am purtat cu premierul, doresc să aduc la cunoştinţa opiniei publice faptul că în turul al II-lea al alegerilor il susţin pe candidatul Victor Ponta. Totodată recomand electoratului care mi-a acordat încrederea în primul tur să susţina candidatura domnului Victor Ponta”, anunţă Meleşcanu într-un comunicat de presă.

Fostul şef SIE precizează că un factor esenţial în luarea acestei decizii a fost convingerea sa fermă că împreună cu Victor Ponta va putea pune în practica o politică destinată consolidării securităţii României în contextul actual şi „o dezvoltare economică durabilă în folosul tuturor românilor”.

Potrivit rezultatelor anunţate de BEC, Meleşcanu a obţinut 104.131 de voturi, reprezentând 1,09%. Până la această oră, şi Corneliu Vadim Tudor şi-a anunţat susţinerea pentru Ponta, în urma unui protocol încheiat cu UNPR.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.