Parteneriat între DOMO şi ERKA Synergy Communication

ERKA Synergy Communication semnează campania de comunicare prin care DOMO Retail sărbătorește 20 de ani de la înființarea companiei, în 1994. De 20 de ani, DOMO reușește să își păstreze poziția în topul jucătorilor de retail din România, bazându-se pe inovații tehnologice, soluții perfomante și parteneri reputați la nivel mondial, portofoliul companiei evoluând în funcție de nevoile clienților. Cu această ocazie, DOMO și-a invitat clienții să celebreze 20 de ani de evoluție împreună, printr-o campanie de oferte aniversare, semnată de echipa ERKA Synergy Communication.

Începând cu luna martie 2014, ERKA Synergy Communication este agenția de publicitate a DOMO Retail, responsabilă cu strategia de marketing și comunicare, planificare, creație, producție (print, audio-video, outdoor), media, digital, PR și BTL.

Cu un portofoliu de peste 15.000 de produse, o rețea de mai mult de 90 de magazine și peste 1.000 de angajați, DOMO Retail este unul dintre cei mai mari clienți ai agenției ERKA Synergy Communication și reprezintă o constantă provocare creativă.

“Pentru ERKA, clientul DOMO Retail reprezintă unul dintre cele mai importante și provocatoare proiecte. În ultimul an, ritmul alert de dezvoltare și implementare a campaniilor integrate de marketing și comunicare pentru DOMO ne-au solicitat să lucrăm integrat, eficient, inteligent și creativ împreună cu echipa DOMO Retail, punând bazele unui parteneriat bazat pe încredere, profesionalism și viziune. Am fost onorați să câștigăm clientul DOMO, care, de-a lungul celor 20 de ani de istorie, a urmărit cu consecvenţă să aducă în casele românilor tehnologia care ne face tuturor viața mai ușoară. Pentru întreaga echipă ERKA este un privilegiu și o provocare să ne aducem contribuția și să susținem un brand de valoare.”, a declarat Ruxandra Șerban, CEO ERKA Synergy Communication.

Pentru a marca aniversarea, în perioada 16 – 22 octombrie, timp de 7 zile, clienții s-au bucurat de sesiuni explozive de reduceri atât în rețeaua magazinelor DOMO din întreaga țară, precum și online pe www.domo.ro. Campania integrată de comunicare a fost creată și implementată de echipa ERKA și a cuprins un mix eficient de canale de comunicare – teasing online, spot TV și spot radio, afişe şi panouri stradale, dropmail și sampling, activări în punctele de vânzare, PR.

Pornind de la promisiunea pe care DOMO Retail a respectat-o timp de 20 de ani, aceea de a fi un brand curajos, optimist și inovator, pasionat de tehnologie de ultimă generație, cu oferte relevante și incitante pentru clienții săi, menite să le transforme viața, echipa ERKA a creat și produs o campanie de teasing online. Astfel, protagoniștii campaniei sunt mascotele DO și MO, ambasadorii brandului electroIT începând din 2008, care au nu doar personalități diferite, ci și gusturi și pasiuni proprii. DO și MO dau viață brandului DOMO într-un miniserial online.

Primul episod, de teasing, poate fi vizionat pe canalele de Youtube ale ERKA și DOMO Retail (http://www.youtube.com/watch?v=x475jloYYc4). Do și Mo dezvăluie într-un mod amuzant schimbările prin care a trecut tehnologia în ultimii 20 de ani și cât de importantă este relația emoțională pe care o avem cu gadgeturile care ne fac viața mai ușoară și mai frumoasă. Miniserialul va continua cu episoade noi si amuzante care vor recrea povestea DOMO de la început până acum.

Mulțumim Ruxandrei Serban și întregii echipe ERKA Synergy Communication pentru eforturile depuse cu ocazia aniversării a 20 de ani de istorie DOMO Retail, precum și pentru întreaga colaborare din acest an. Apreciem munca echipei pentru a răspunde briefurilor noastre și suntem încrezători că vor genera și în continuare idei la fel de creative, strategii eficiente și campanii spectaculoase pentru proiectele Domo Retail, la nivel național.”, a declarat Sylvia Kerzbek, marketing manager Domo Retail.

Despre ERKA Synergy Communication

ERKA Synergy Communication are o experiență de 10 ani în industria de publicitate românească și un portofoliu extins de clienți, consolidând poziția sa în rândul agentiilor de advertising de dimensiune medie ca un partener de încredere, specializat în domeniul retail. ERKA Synergy Communication oferă servicii integrate de marketing și comunicare, planificare strategică, creație și producție publicitară, media, BTL, PR, online, direct marketing & sampling etc. Echipa ERKA reunește aprox. 45 de profesioniști pregătiți să acopere arii cheie și să ofere consultanță strategică și implementare eficientă a campaniilor. Printre clienții ERKA Synergy Communication se numără: DOMO Retail, Decathlon, CORA, Rombiz, Casiopeea, Norauto, Domino’s Pizza etc.

 Despre DOMO Retail

Portofoliul DOMO include un număr de peste 15000 de produse sub umbrela celor mai importante branduri internaționale. DOMO dezvoltă propriile branduri, Expert Digital, Westwood și Technolux oferind astfel consumatorilor săi game și produse accesibile ca preț, satisfăcând în același timp cele mai înalte standarde și cerințe de calitate.

Compania DOMO a fost înființată în anul 1994 ca importator și distribuitor al unor mărci internaționale de renume precum: Zanussi, Bosch, Electrolux și Siemens, iar în prezent, Domo Retail este unul dintre cei mai importanţi jucători din retailul specializat în electronice, electrocasnice și IT&C din România, deţinând o reţea naţională formată din peste 90 de magazine cu mai mult de 1.000 de angajaţi, precum şi platforma de retail online www.domo.ro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.