Finul Ponta îl felicită pe naşul Oprea

Share:

Premierul Victor Ponta l-a felicitat miercuri pe ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, pentru faptul că a reușit achiziționarea de autoturisme Duster pentru înnoirea parcului auto la prețul de 11.000 de euro, spre deosebire de perioada în care ministerul era condus de Vasile Blaga, când s-au cumpărat Loganuri cu 70.000 de euro, informează Agerpres.

„Sunt foarte bucuros că după ce domnul Blaga a reușit să ia Loganuri cu 70.000 de euro, noi am luat Dusteruri cu 11.000 de euro și am vrut să-l felicit pe domnul ministru pentru asta”, a declarat premierul.

Despre faptul că la acea vreme prețul autoturismelor Logan ar fi fost negociat, Ponta a spus: „Nu știu, întrebați-l pe domnul Blaga. Eu, ceea ce știu, știu ce am făcut noi. Și Poliția, și Jandarmeria și ISU o să aibă peste 5.000 de autovehicule noi, ceea ce înseamnă condiții mai bune pentru ei, pentru intervenții și înseamnă costuri mai mici pentru noi, pentru că nu mai reparăm la cele vechi. Asta înseamnă să faci o licitație corectă și să folosești banii în mod corect, nu să-i furi cum i-au furat cei care luau Loganuri cu 70.000”.

Potrivit premierului, MAI va avea asigurate în continuare fonduri pentru înnoirea întregului parc auto.

„Asigurăm în continuare toate fondurile necesare, pentru ca în maximum doi ani tot parcul auto al Poliției, Jandarmeriei și Departamentului pentru Situații de Urgență să fie la standardul pe care l-ați văzut”, a afirmat el.

Premierul Victor Ponta le-a înmânat miercuri la MAI angajaților din Poliție, Poliția de Frontieră, Jandarmerie și ISU cheile primelor autoturisme Duster dintr-un lot final de 5.150 de mașini care vor fi achiziționate în cadrul unui amplu program de înnoire a parcului auto al ministerului.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.