Iohannis: Antonescu mă susţine şi mă votează!

Share:

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, consideră că fostul lider liberal Crin Antonescu îl va susţine şi îl va vota în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, întrucât acesta s-a implicat întotdeauna „pentru o politică curată”, transmite corespondentul Mediafax.

Klaus Iohannis a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă la Cluj, cum comentează neimplicarea lui Crin Antonescu în campania electorală şi când a vorbit ultima dată cu acesta.

Iohannis a spus că Antonescu s-a implicat întotdeauna „pentru o politică curată, pentru o politică liberală”.”Astăzi (joi – n.r.) am avut un schimb de mesaje şi cred că lucrurile sunt foarte simple. Crin Antonescu s-a implicat întotdeauna pentru o politică curată, pentru o politică liberală, pentru o politică a prosperităţii şi nu cred că în această etapă de campanie tema este dacă am vorbit sau nu cu Crin Antonescu. Este problema domniei sale şi cu siguranţă mă susţine şi mă votează. Cum va face practic acest lucru, să vă explice domnia sa”, a afirmat Iohannis.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.