Parc de distracții de un milion de euro, la Arad

0

Dezvoltatorul imobiliar GTC România a investit un milion de euro într-un parc de distracţii în centrul comercial Galleria Arad, despre care spune că este cea mai mare zonă de entertainment dintr-un mall la nivel regional, informează Mediafax.

Parcul de distracţii se întinde pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi, la etajul 2 al mall-ului, completând mixul de chiriaşi, care include zona de food court, spaţii de joacă pentru copii, Pure Jatomi Fitness şi Cinema City. Cea mare parte din noua zonă de entertainment din Galleria Arad va fi operată de către Britta, compania care gestionează şi zona similară din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucureşti.

„Un centru comercial bun trebuie să aibă o ancoră puternică de food şi un mix bun de magazine de fashion şi din alte categorii, dar trebuie să reprezinte şi o destinaţie pentru divertisment şi un loc unde membrii comunităţii se întâlnesc”, a declarat, într-un comunicat, Danny Bercovich, directorul executiv al GTC România.

Galleria Arad are o suprafaţă închiriabilă de 32.500 de metri pătraţi, cele mai importante ancore comerciale ale proiectului fiind Cora, grupul Inditex (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear), Cinema City, Flanco, Pure Jatomi Fitness, Intersport şi adidas.

GTC România este unul din cei mai vechi dezvoltatori imobiliari de pe plan local, cu investiţii totale de peste 400 milioane de euro. Compania deţine proiectul de birouri City Gate, cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 de metri pătraţi, al cărui grad de ocupare este de 93%. GTC România mai deţine trei centre comerciale, sub marca Galleria, în Arad, Buzău şi Piatra Neamţ, al căror grad de închiriere este de 87%. Compania a mai dezvoltat şi două ansambluri rezidenţiale, FeliCity şi Rose Garden, ambele în Bucureşti.

GTC România a fost înfiinţată în 1999 şi face parte din GTC Group, companie cu o experienţă de peste 18 ani în dezvoltarea de proiecte imobiliare în zece ţări din Europa Centrala şi de Est.

Compania este unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe plan local, având un portofoliu format din proiectul de birouri City Gate din Bucureşti, două ansambluri rezidenţiale (FeliCity şi Rose Garden, ambele în Bucureşti) şi trei centre comerciale sub brandul Galleria – în Arad, Buzău şi Piatra Neamţ. Compania este unul din pionerii pieţei imobiliare locale, dezvoltând si vânzând clădirile de birouri America House şi Europe House din centrul Bucureştiului.

GTC Group a fost înfiinţată în 1994 în Polonia şi este o companie publică, listată la bursa din Varşovia. GTC Group are un portofoliu de proiecte finalizate evaluat la aproape două miliarde de euro.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.