Şocant: Liderul PMP Giurgiu votează cu Victor Ponta!

0

Preşedintele organizaţiei judeţene a PMP Giurgiu, deputatul Marin Anton, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că a abandonat ideea că dreapta va câştiga preşedinţia României. Potrivit opiniagiurgiu.ro, Anton a anunţat că el îl va vota pe Victor Ponta.

“Am pierdut ideea că dreapta va câştiga. Dacă giurgiuvenii care stau în frig în case, nu au căldură şi au votat 61 la sută Ponta, ce să mai, am pierdut ideea că dreapta va câştiga. Mâine suntem la Snagov în discuţii şi, personal, cred că PMP nu va negocia cu nimeni şi va rămâne ca fiecare să comunice în teritoriu cam ce doreşte să se întâmple în organizaţia lor. Eu pot să spun că la Giurgiu mai repede stau de vorbă cu liderii PSD decât cu cu cei ai ACL”, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele organizaţiei judeţene a PMP Giurgiu, deputatul Marin Anton.

El a adăugat că, în mod natural, PMP ar trebui să-l susţină pe Iohannis în turul al doilea, dar spune că nimeni nu are voturile în buzunar.”Cel mai probabil, PMP nu va semna niciun protocol de sustinere cu vreunul dintre cei doi candidati intrati in turul II la prezidentiale. Astfel, fiecare organizatie judeteana va hotari cu cine va merge in turul II. Cat despre PPE, aceasta structura nu poate sa impuna cu cine sa se voteze, ci doar sa recomande…”, a precizat Marin Anton.

Intrebat cu cine va vota, liderul PMP a dat un raspuns incredibil si imprevizibil: „Desi, in mod natural, PMP ar trebui sa voteze cu Iohannis, voi vota cu Victor Ponta. De „dragul” lui Vasile Mustatea, al lui Catalin Corbea si al lui Badalau. Acesta este trendul in judetul Giurgiu. In plus, mai repede pot sta de vorba cu Niculae Badalau si cu Nicolae Barbu, decat cu Vasile Mustatea”.

Totodată, Anton a arătat că un singur lucru ar mai putea înclina balanţa în favoarea lui Iohannis şi anume dacă la vot ar veni peste 11 milioane de români.

“Cei de la PSD au două experienţe triste când au plecat favoriţi şi s-au trezit perdanţi a doua zi dimineaţă. Dacă şi a treia oară s-ar întâmpla acest lucru, nu am cuvinte. Un singur lucru ar da peste cap asta, să vină peste 11 milioane de oameni la vot şi ăia care vin în plus faţă de ce au venit acum, în primul tur, sunt anti-Ponta”, a spus Marin Anton.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.