Dragnea continuă să vândă iluzia refacerii USL

0

Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a declarat că pentru gruparea social-democrată este esenţială refacerea USL, întrucât a avut o susţinere de 60%.

„Pentru noi este crucial să refacem USL. Am avut susţinere de 60%, înseamnă că oamenii au crezut în proiectele noastre. Din acest motiv vrem şi premier care să nu fie de la PSD. Dacă şi Radu Mazăre, care ştiţi că este slobod la gură, are stomacul mic, o dă repede, şi Mazăre a spus că e o soluţie bună să avem premier de la alt partid”, a declarat Dragnea, în exclusivitate la România TV.
Dragnea s-a referit şi la celelalte partide, despre care a spus că este onorat să primească orice susţinere, chiar şi de la Partidul Mişcarea Populară (PMP). Mai mult, social-democratul consideră că mulţi dintre cei care au votat cu Udrea în primul tur vor vota cu Ponta în turul doi, pe consdierentul votului negativ anti-Iohannis. „Nu facem o alianţă cu Elena Udrea, dar orice vot ne onorează. Cred că dintre cei care au votat cu Elena Udrea vor vota cu Victor Ponta, mai mulţi sau mai puţini. De ce? Pe vot anti-Iohannis”, a spus secretarul general al PSD.
Dragnea s-a referit şi la cota unică, despre care a spus că „nu există niciun fel de ezitare în menţinerea cotei unice”.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.