Pesediştii, noi acuze la adresa lui Iohannis

0

Președintele Comisiei pentru cultură din Senat, Georgică Severin, apreciază că „fuga” lui Klaus Iohannis de dezbateri directe cu Victor Ponta nu este numai „rușinoasă” pentru un candidat care vrea să devină președinte, ci și „profund nesănătoasă”, pentru că românii au dreptul să afle programul prezidențial al fiecăruia, potrivit Agerpres.

„Domnul Klaus Iohannis continuă să fugă de dezbateri directe cu Victor Ponta, ascunzându-se în spatele unor diversiuni și false propuneri. Este prima dată când un candidat plasat pe locul al doilea se ferește de confruntări electorale, probabil conștient de faptul că nu are un proiect național despre care să vorbească și probabil de teama unei întâlniri față în față cu premierul, în direct, în văzul telespectatorilor.

Fuga lui Iohannis nu este numai rușinoasă pentru un candidat care vrea să devină președinte, ci și profund nesănătoasă. Românii au dreptul să afle programul prezidențial al fiecăruia, să vadă o confruntare de idei, să compare și să voteze în cunoștință de cauză. Or, în condițiile în care Iohannis se ferește cu lașitate de dezbateri și caută fel de fel de scuze, românii sunt privați de acest drept”, susține Severin într-un comunicat de presă remis vineri Agerpres. Potrivit lui Severin, Victor Ponta va fi prezent la toate cele patru emisiuni stabilite de televiziunile de știri și a reiterat joi invitația către Klaus Iohannis.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.