Halep îi cheamă pe români la vot pe 16 noiembrie

Share:

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a scris un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook în care îi îndeamnă pe români să participe la vot săptămâna viitoare, în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

„Am votat duminică şi voi vota şi săptămâna viitoare, dintr-un sentiment de responsabilitate faţă de ţara mea, pe care îl simt de fiecare dată când intru pe teren”, a scris Simona Halep vineri pe pagina oficială de Facebook, precizând că nu ţine „partea niciunui politician”.„Cum să câştigi dacă nu te prezinţi la meci? Cum să câştige România dacă noi nu participăm la vot?” continuă mesajul sportivei, aceasta încheind cu un îndemn: „Eu zic să mergem la vot şi să votăm după cum ne spune conştiinţa. Să câştige România!”

Halep a depăşit un milion de fani pe Facebook miercuri, ocazie cu care le-a mulţumit susţinătorilor ei pentru această performanţă, într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare: „Nu ştiu cum arată 1 milion de oameni, dar 1 milion de fani cu siguranţă sună bine Vă mulţumesc tuturor!”

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.