Oprescu a împlinit 63 de ani!

Share:

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care își serbează vineri ziua de naștere, spune că, la 63 de ani, îl țin în formă „apropierea și încrederea oamenilor”, potrivit Agerpres.

„Permiteți-mi ca, de ziua mea, să fiu mândru”, scrie Oprescu, vineri, într-o postare pe contul său de Facebook, în care amintește că Bucureștiul a „vibrat de sunet și lumină” la sărbătorirea a 555 de ani de atestare și enumeră câteva dintre realizările din Capitală din ultimii șase ani.

„Ce simt eu la 63 de ani? Apropierea și încrederea oamenilor. Iar asta mă ține în formă. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt sănătos, am un tonus psihic și afectiv bun. Și sunt recunoscător pentru asta. Mi-am ales o viață frumoasă, o meserie prin care am ajutat oamenii, o carieră în folosul lor..(…) Sunt fericit că bucureștenii merg la meciuri și la evenimente pe Arena Națională, circulă pe Basarab, Pipera, Mihai Bravu, că zeci de mii de copii învață în cele 100 de școli reabilitate si modernizate în ultimii 6 ani, că am reușit să facem condiții civilizate în 19 spitale aflate în administrarea Primăriei Capitalei, să reabilităm tezaurul monumental care reprezintă Bucureștiul. Permiteți-mi ca, de ziua mea, să fiu mândru. Orașul nostru a sărbătorit anul acesta 555 de ani de atestare documentară, iar noi am ales să-l facem să vibreze de sunet si lumină, spre bucuria oamenilor. (…) De Ziua Bucureștiului am trăit starea de bine. Și spre asta îmi doresc să indreptăm orașul nostru, România, în general. Pentru că, dacă e bine în cetate, și oamenilor cetății le e bine”, a scris Oprescu, vineri, de ziua lui de naștere, pe pagina sa de Facebook.

Sorin Mircea Oprescu, primarul general al Capitalei, doctor în științe medicale — specialitatea chirurgie medicală, profesor universitar, s-a născut la 7 noiembrie 1951, în București.

În 2008, Sorin Oprescu a devenit primul candidat independent din perioada post-decembristă a României care câștigă fotoliul de primar general al Capitalei.

A fost reales primar al Bucureștiului, ca independent, susținut de USL, pentru un nou mandat, în alegerile locale din 10 iunie 2012.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.