PLR, alături de Ponta în Sectorul 1

0

Președintele organizației PSD Sector 1, europarlamentarul Cătălin Ivan, afirmă că se așteaptă ca organizația pe care o conduce să înregistreze un rezultat bun în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, având în vedere că social-democrații au un „aliat” în organizația PLR din același sector al Capitalei, informează Agerpres.

„În turul doi, este o altă strategie. Am vorbit deja cu colegii noștri de la PLR, care au o organizație puternică în Sectorul 1. Am avut deja niște întâlniri lucrative pentru campanie. Sunt convins că rezultatul va fi unul bun. Avem aliați. (…) Important este să luăm voturile pe care Călin Popescu-Tăriceanu le-a luat în Sectorul 1 și sunt voturi foarte multe, să ne mobilizăm în continuare electoratul nostru și eu cred că rezultatul va fi foarte bun”, a spus acesta, vineri, la sediul PSD, unde are loc întâlnirea conducerii PSD cu organizațiile partidului din Capitală.

Referitor la rezultatele obținute de către PSD Sector 1 în primul tur al alegerilor prezidențiale, Ivan spune că organizația este „la egalitate cu PNL și PDL” și că PSD Sector 1 este „performer-ul în București”.

„La Sectorul 1 s-a întâmplat foarte bine, în sensul că PSD-ul nu a mai câștigat alegerile în sectorul ăsta de nici nu mai știu când. Am preluat, de un an și jumătate, organizația, iar, de la europarlamentare până acum, ne-am dublat numărul de voturi și am reușit să creștem și două procente și jumătate. Suntem la egalitate cu PNL, PDL, cu Chiliman și cu toți ceilalți. Aș putea spune că PSD Sector 1 este performer-ul în București. (…) Este un rezultat extraordinar, cu atât mai mult cu cât era o organizație care pierdea tot timpul alegerile”, a mai spus eurodeputatul.

Întrebat dacă se teme că ar putea risca o sancțiune în partid dacă, la cel de-al doilea tur al alegerilor, organizația PSD Sector 1 nu va reuși să obțină rezultatul așteptat, Ivan a replicat: „De ce aș putea să fiu sancționat dacă, dintr-o organizație care pierdea alegerile detașat, era tot timpul pe locul 3, este acum la egalitate cu organizația lui Chiliman. Nu mă aștept la o diplomă sau la vreo medalie. (…) Dacă doar în câteva luni de zile îți dublezi numărul de voturi și crești procentual, mi se pare o performanță foarte bună”, a conchis Cătălin Ivan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.