Ponta, evacuat cu microbuzul de campanie de un grup de protestatari!

0

Premierul Victor Ponta a fost evacuat cu microbuzul de campanie, joi seară, de la sediul PSD Baia Mare, unde s-a întâlnit cu reprezentanţii PSD din judeţele din nordul ţării, în faţa clădirii fiind un grup de protestatari care îl huiduiau şi strigau „Jos Ponta” şi „Hoţii”.

Victor Ponta a fost prezent, joi seară, în municipiul Baia Mare, unde s-a întâlnit cu reprezentanţii PSD din judeţele din nordul ţării, el fiind însoţit de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu şi de miniştrii Mircea Duşa, Doina Pană şi Aurelia Cristea, informează Mediafax.

În timpul întrunirii, mai multe persoane, majoritatea tineri, s-au adunat în faţa sediului social-democrat din Baia Mare, unde se afla Ponta, aşteptând ieşirea acestuia. La un moment dat, aceştia au început să huiduie şi să scandeze lozinci precum: „Jos Ponta”, „Ponta nu uita, Baia Mare nu te vrea”, „Hoţii” şi „Iohannis preşedinte”.

În zonă au apărut însă şi susţinători ai candidatului PSD-UNPR-PC la Preşedinţie, majoritatea pensionari, care au început să strige: „Ponta preşedinte” şi „PSD”.Între reprezentanţii celor două tabere au existat mai multe schimburi de replici privind susţinerea lui Victor Ponta sau a lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale.

Între timp, în faţa sediului PSD din Baia Mare a fost adus un microbuz.La ieşirea lui Victor Ponta din clădire, cele două grupuri de manifestanţi s-au întrecut în scandări. Astfel, primul grup l-a huiduit pe premier şi a scandat „Jos Ponta” şi „Hoţii”, iar cel de-al doilea grup a strigat „Ponta preşedinte”.

Ponta a ieşit din sediul PSD Baia Mare însoţit de agenţi de pază şi a fost urcat imediat în microbuzul de campanie adus în faţa sediului.

În timpul vizitei la Baia Mare, premierul a participat şi la o întâlnire cu ierarhii bisericii ortodoxe şi greco-catolice din judeţul Maramureş.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.