Socrul lui Ponta bate câmpii

0

Senatorul PSD Ilie Sârbu consideră că adevărații oameni de dreapta îl susțin pe Victor Ponta și dă exemplul lui Emil Constantinescu, „primul președinte de dreapta pe care l-a avut România”, și afirmă că singurul președinte care îl susține pe Klaus Iohannis este Traian Băsescu, informează Agerpres.

„Cuvintele de apreciere ale domnului Emil Constantinescu la adresa lui Victor Ponta sau sprijinul venit din partea domnului Ioan Holender, fost director al Operei de Stat din Viena, vin să confirme relevanța mesajului de unitate și de ștergere a frontierelor dintre români, dintre cei de stânga și cei de dreapta, dintre cei care au nevoie de ajutorul statului și cei care se descurcă singuri, dintre angajații de la stat și cei de la privat, dintre cei din urban și cei din rural”, subliniază Ilie Sârbu, într-un comunicat transmis sâmbătă Agerpres.

El spune că nu există două sau mai multe Românii, „așa cum susțin cei care marșează pe această idee a divizării și a conflictului”, ci una singură, care are o opțiune clară în privința viitorului președinte și anume Victor Ponta.

„Călin Popescu Tăriceanu sau Emil Constantinescu sunt oameni care au fost întotdeauna adepții ideologiei liberale, iar ei îl susțin pe Victor Ponta. De ce nu pe Iohannis? Pentru că Iohannis nu este candidatul dreptei, el este candidatul PDL și al lui Traian Băsescu”, afirmă senatorul social-democrat Ilie Sârbu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.