Un tânăr, decapitat în urma unui accident şocant în Tulcea!

0

Un tânăr a murit decapitat într-un accident cumplit, iar trei adolescenţi au ajuns în stare gravă la spital. Cei patru se îndreptau spre casă, dar la un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat violent într-un pom. Trupul tânărului care era la volan a fost găsit la mai bine de zece metri de maşină.

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 22 A. Cei patru tineri care erau în maşină plecaseră din Tulcea şi se îndreptau spre casă. Şoferul de 19 ani tocmai luase autoturismul de la reparat. A călcat prea tare pedala de acceleraţie şi a intrat într-un copac. Imaginea cumplită i-a şocat până şi pe salvatori, informează Romaniatv.net.

Impactul a fost extrem de puternic. Şoferul a murit pe loc, iar trupul său a fost găsit la 12 metri distanţă de fiarele contorsionate. Cei trei prieteni cu care era în maşină au suferit răni grave şi au fost duşi de urgenţă la spital. Un adolescent în vârstă de 16 ani are traumatism toracic grav, alt tânăr de 17 ani are un traumatism cranian şi policontuzii, iar al treilea este comatos.  Unul dintre răniţi a fost dus de urgenţă la Constanţa. Toate cele patru victime sunt de etnie romă şi de loc din comuna Ciucurova. 

Tânărul decedat era muzicant şi tatăl unei fetiţe de doar câteva luni.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.