Dan Cristian Popescu: Domnule Corlățean, puneți punct luptei între români și români!

0

Deputatul PDL, Dan Cristian Popescu, i-a trimis ieri dimineaţă o scrisoare deschisă ministrului de Externe, Titus Corlăţean. Cotidianul „Cronica Română” prezintă, integral, punctul de vedere al incisivului deputat PDL faţă de  stringenta problemă a votului românilor din diaspora la alegerile prezidenţiale şi faţă de incapacitatea lui Corlăţean de a gestiona, din fruntea MAE, această situaţie alarmantă.  Demisia lui Corlăţean a venit, şi în urma, acestui apel al deputatului Dan Cristian Popescu.

Urmăresc de câteva zile protestele care au loc atât în țară, cât și în străinatate, împotriva modului în care a fost organizat primul tur al alegerilor prezidențiale în diaspora. Sunt profund mâhnit că în România anului 2014 oamenii sunt obligați să iasă în strada pentru ‎a-și apăra dreptul constituțional la vot. Mă îngrijorează să văd că au loc incidente, că jandarmii agresează protestatarii, ca PSD-ul organizează contra-mitinguri și sper că lucrurile nu vor escalada.

Îmi scriu cetățeni din colegiul meu, care au rude sau prieteni în străinătate și care ma roagă sa fac ceva pentru ca pe 16 noiembrie aceștia să nu mai treacă prin umilință la care au fost supuși duminica trecută.

În calitate de deputat dar și de cetățean al României, îi cer public domnului Titus Corlatean să demisioneze din fruntea MAE!

Domnule Corlatean, nu mai alimentați conflictele, puneți punct luptei acesteia între români și români, scutiți zeci de mii de oameni de stat cu orele în frig! Dați-vă demisia! Astăzi! Acum!

Domnule Prim Ministru Victor Ponta, numiți urgent un nou ministru de externe și luați toate măsurile ‎pentru ca votul pentru turul II al alegerilor prezidențiale în diaspora să decurgă corespunzător și să nu rămână un singur roman care sa nu poată vota! Asigurați românilor o ultima săptămână de campanie decentă, corectă și cinstita, asa cum merită. Arătați-le respectul pe care și ei vi l-au arătat dumneavoastră!

Făceți-ne să ne simțim într-adevar mândri că suntem romani!”.

Cu stimă,

Dan Cristan Popescu

Deputat în Parlamentul României

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.