Mesajul lui Marica pentru tricolori

0

Atacantul Ciprian Marica, care se recuperează după o accidentare, a postat un mesaj pe Facebook în care îşi exprimă regretul că nu poate evolua în meciul României cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro-2016, menţionând şi faptul că se pregăteşte de alegerile din 16 noiembrie.

„Un început de săptămână cam gri… Konyaspor, echipa mea de club, a pierdut în weekend… Ne pregătim de alegeri. Să votăm schimbarea în bine .. Ce-o mai însemna schimbarea, c-am tot schimbat de atâţia ani pe principiul «vin ai noştri, pleca ai noştri…» Aşteptăm puţină culoare… Echipa naţională s-a reunit azi pentru pregătirea unui meci extrem de important, cel mai important al acestui sezon, cu Irlanda de Nord. Din păcate nu pot sa ajut şi eu din teren. Dar pot să vă cer să-i susţinem cu tărie pe băieţi, ei ne pot aduce multă bucurie în acest final de an. Baftă multă băieţi! Bafta multă noii echipe tehnice! Hai România!”, a scris Marica pe Facebook.

Prima reprezentativă a României întâlneşte la 14 noiembrie, de la ora 21.45, Irlanda de Nord, în cadrul preliminariilor Euro-2016, şi Danemarca, la 18 noiembrie, de la ora 20.30, într-o partidă amicală. Ambele meciuri se vor disputa pe Arena Naţională din Bucureşti.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.