Politic — 10 noiembrie 2014
PPMT îl susţine pe Iohannis în turul II

Reprezentanţii PPMT au anunţat că îl susţin pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, ei încurajând prezenţa la vot a maghiarilor din Transilvania, dar şi din celelalte regiuni istorice ale ţării.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), ”harta electorală a primului tur de scrutin arată clar că în România este nevoie de consolidarea valorilor transilvănene”.”Încurajăm prezenţa la vot a maghiarilor din Transilvania, dar şi din celelalte regiuni istorice ale ţării. Aşa cum am afirmat şi în campania elctorală, nu susţinem un candidat care este împotriva maghiarilor şi a celorlaltor minorităţi şi duce o politică împotriva regiunilor istorice. Harta electorală a primului tur de scrutin arată clar că în România este nevoie de consolidarea valorilor transilvănene. PPMT îl susţine pe Klaus Iohannis în alegerile de duminica ce urmează”, se arată în documentul citat.

Reprezentanţii PPMT susţin că miza celui de-al doilea tur de scrutin este fie că ”ţara se balcanizează şi mai mult prin corupţie sau se va reînnoi pe baza valorilor transilvănene”.

 

Related Articles

Share

About Author

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *