Accident grav la Bacău. 11 persoane, la spital!

Un număr de 11 persoane au ajuns la spital, miercuri dimineaţă, din care două în stare gravă, după ce microbuzul de transport în care se aflau s-a răsturnat în afara şoselei, pe un drum din judeţul Bacău, din cauză că şoferul autovehiculului, şi el rănit, a pierdut controlul asupra direcţiei, informează Mediafax.

Potrivit primelor informaţii oferite de către poliţiştii băcăuani, accidentul a avut loc în dreptul localităţii Obârşia, comuna Izvorul Berheciului, din judeţul Bacău, de pe drumul judeţean DJ 241A, după ce şoferul unui microbuz de transport persoane, care făcea o cursă regulată, a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabile, transmite corespondentul Mediafax.

În urma accidentului rutier, 11 persoane aflate în microbuz, printre care şi şoferul mijlocului de transport în comun au fost rănite, două fiind în stare gravă.

La locul accidentului au ajuns cinci ambulanţe, precum şi echipaje de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, care au intervenit pentru scoaterea victimelor din microbuz.

„Unul dintre pasageri a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. De altfel, această persoană, în vârstă de 34 de ani, se afla în starea cea mai gravă, alături de un alt pasager din microbuz. La o primă evaluare la locul accidentului, victimele au suferit diverse fracturi, politraumatisme, traumatisme cranio-cerebrale”, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Toate cele 11 persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare. Poliţiştii continuă cercetările la locul accidentului, o primă concluzie privind cauzele producerii acestuia fiind „neadaptarea vitezei de către şoferul microbuzului la condiţiile de drum”.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele conducătorului auto.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.