Florin Popescu, audiat la DNA

Share:

Deputatul Florin Popescu, cunoscut ca „Baronul puilor”, s-a prezentat, marţi, la DNA Bucureşti, pentru a fi audiat într-un nou dosar de corupţie, transmite Romania TV.

Deputatul PMP Florin Popescu, supranumit şi „puişor”, după ce a luat şpagă în campania electorală sute de pui,  a fost audiat de procurori într-un nou dosar de corupţie.

Parlamentarul partidului condus de Elena Udrea a precizat, la sosirea la DNA, că a fost chemat ca martor. La plecare, Florin Popescu a reluat ideea că a fost citat în calitate de martor într-un dosar, dar nu a precizat ce vizează acesta.„Am dat declaraţia în această calitate, am încredere totală în instituţiile statului şi sper să-şi facă datoria şi în acest caz. Voi colabora ori de câte ori va fi nevoie”, a spus Popescu.

DNA l-a acuzat în luna aprilie 2014 pe deputatul PMP Florin Popescu de faptul că ar fi cerut mită sub formă de carne de pui pe care a folosit-o în campania electorală din 2012. Popescu şi-a dat demisia din PMP, iar cererea de arestare nu a fost încuviinţată de Parlament.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.