Schimb dur de replici pe marginea retrocedărilor de la Sibiu

0

Victor Ponta şi Klaus Iohannis au avut, miercuri, la B1TV, un schimb de replici pe tema retrocedărilor de la Sibiu, premierul spunând că primarul a făcut retrocedări puţine şi doar către cei care îl susţin, iar edilul spunând: „Domnule Ponta, minţiţi!”.

Ponta a citit de pe o foaie o situaţie legată de retrocedările de la Sibiu, menţionând care au fost beneficiarii acestora. Premierul a spus că beneficiarii, puţini, au fost cei care i-au susţinut pe primar, informează Mediafax.

Iohannis a răspuns că premierul minte, precizând că nu primarul face retrocedările şi că autoritatea care se ocupă cu aceasta se află în subordinea şefului Guvernului. Ponta a răspuns că nu s-au mai făcut retrocedări din 2012, de când el este premier.

Iohannis a insistat că Ponta minte, cei doi lansându-se într-un schimb de replici suprapuse. Moderatorul a insistat ca cei doi să se oprească, menţionând că formatul stabilit al emisiunii nu prevede dialog între cei doi candidaţi. Moderatorul postului B1TV a ţinut să treacă la următoarea întrebare, deşi cei doi nu s-au oprit din schimbul de replici suprapuse.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.