Tot mai multe accidente cu autocarul

0

Un număr de 11 persoane au fost accidentate, dintre care două au suferit răni grave , după ce, miercuri, un microbuz s-a răsturnat într-un șanț pe marginea drumului județean DJ 241 A, în zona localității băcăuane Obîrșia, informează Agerpres.

A fost necesară intevenția echipei de descarcerare, cu o autospecială grea, pentru a scoate dintre elementele contorsionate ale mașinii un bărbat în vârstă de 34 de ani, ce a fost predat unui echipaj SMURD. De menționat este că printre pasageri nu se afla niciun minor”, a declarat  locotenentul Andrei Grecu din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău.

Celelalte victime, ce au traumatisme diverse, au fost transportate cu trei ambulanțe la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Bacău.

„Unor pacienți li s-a aplicat tratament, iar alții se află în diverse examinări medicale pentru diagnosticare”, a precizat  Mirela Romaneț, purtător de cuvânt al SJU Bacău.

În acest an, pe șoselele băcăuane s-au înregistrat 186 de accidente rutiere cu urmări grave, în urma cărora 53 de persoane au murit, iar alte 178 au suferit vătămări corporale ce au necesitat internări și tratamente în spitale.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.