Analia Selis, îndrăgostită de România

Analia Selis – argentinianca îndrăgostită de România este invitata lui Sebastian Crăciun, sâmbătă 15 noiembrie 2014, de la ora 19,00. Poveşti interesante, experienţe scenice inedite, dar şi multă muzică sud americană – numai la Music Show .

Analia Selis s-a născut în Argentina.  In 2004 a apărut pe scena Festivalului Cerbul de Aur unde a reprezentat ţara sa. A reușit sa urce pe podium câştigând locul al treilea. Un succes care i-a deschis usi. Analia Selis a absolvit Facultatea de Arte muzicale din San Miguel de Tucuman.  Are și o diplomă  de  interpretare vocală la Longy School of Music din Boston (SUA), loc unde l-a cunoscut şi pe soţul ei – violoncelistul Răzvan Suma.

La un an de la debutul în România, Analia Selis îşi lansează primul album „Aquoi, Hoi”. În 2006 urmează  „Aquoi, maniana”, iar în 2008, după o pauză de doi ani, lansează cel de-al treilea album intitulat „Vise” adică „Suenos”.  În 2005, Analia Selis a cântat în deschiderea concertului Nataliei Imbruglia în cadrul Festivalului Cerbul de aur. În 2006 cântă la Festivalul Callatis, dar şi în cadrul Concertului de Crăciun „FELIZ NAVIDAD” la Teatrul Naţional Bucureşti.

Anul 2009 înseamnă pentru Analia lansarea  Albumului de Crăciun pentru cei mici şi cei mari, proiect compus şi interpretat integral de artistă. Tot în acelaşi an lansează un proiect ambiţios ce sa va bucura de un mare succes –  „Latino America”.

În ultimele săptămâni, Analia Selis s-a aflat printre protagoniştii unui alt proiect de succes – Turneul Naţional “Vă place Tango”, susţinut prin mai multe oraşe din ţară, împreună cu violoncelistul Răzvan Suma şi chitaristul Julio Santillan.

Sâmbătă 15 noiembrie 2014, de la ora 19,00, numai la Radio România Cultural veţi asista la un dialog incitant cu Analia Selis, pigmentat cu sonorităţi şi culori din Ţara de Foc, într-un talk-show moderat de Sebastian Crăciun.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.