Sarah Brightman, în concert la București

0

Sarah Brightman, cea mai bine vândută soprană din toate timpurile și pioniera genului classic cross over, concertează la București, pe 13 noiembrie, într-o producție grandioasă, care va avea loc la Sala Palatului. Show-ul pe care Super Starul Internațional îl va susține în capitala României face parte din turneul pe care artista îl va desfășura în această toamnă în Europa.

Acompaniată de o orchestră formată din 30 de muzicieni, Sarah Brightman va vrăji auditoriul cu vocea sa care depășește trei octave, cu prezența sa magnetică, dar și cu o producție desăvârșită. Fanii se vor bucura în egală măsură de hiturile pe care soprana le-a lansat de-a lungul carierei, dar și de piese de pe cel mai recent album, „Dreamchaser”, inspirat de antrenamentele pentru misiunea în spațiu pe care Sarah o pregătește pentru 2015, când intenționează să devină prima artistă care va înregistra un cântec în spațiu.

Sarah Brightman debordează de pasiune, creativitate și dorința de a-și depăși limitele. Sarah are o carieră fabuloasă, fiind singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance și Classic. Sarah Brightman este unul dintre artiștii titani ai lumii, însumând peste 30 de milioane de discuri vândute și având un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur și de platină, în peste 40 de țări. Single-ul “Time to Say Goodbye”, înregistrat împreună cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vândut în peste 12 milioane de copii în întreaga lume. Albumele următoare au urcat în topurile Billboard și au fost urmate de turnee mondiale. Sarah Brightman este prima artistă invitată să cânte la Jocurile Olimpice de două ori: în 1992 la Bacelona și 16 ani mai târziu, la Beijing.

Lasă-te cuprins de vise și hrănește-le cu tot ce e mai frumos și mai pur în univers! Sarah Brightman într-un spectacol de o frumusețe nepământeană! Asigură-ți un loc între stele! Joi, 13 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.