Băsescu: Refacerea USL, o înşelătorie odioasă!

Share:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, despre anunţul privind refacerea USL, că ceea ce au făcut „liderii alianţei de stânga” este „o înşelătorie odioasă”, pentru că PLR nu este înregistrat ca partid.

”Am înţeles că regimul Băsescu este un regim odios, şi aşa a fost prezentat în toată campania. Eu fac următoarea afirmaţie: ce au făcut astăzi liderii alianţei de stânga este o înşelătorie odioasă. Cum poţi să reînfiinţezi USL, cu PLR care nu este înregistrat?”, a spus Băsescu, potrivit Mediafax.

El a mai declarat despre Călin Popescu Tăriceanu că ”a ajuns un fel de Agamiţă Dandanache, e pe un pod şi crede că e pe alt pod sau e în faţă cu Chireac şi îi spune Chifu”. ”Bun, ăsta, la unii oameni produce efecte. Dar mă aşteptam ca măcar ceilalţi să realizeze că omul ăsta nu are un partid şi ei au refăcut USL”, a spus preşedintele.

Traian Băsescu a mai spus că nu îl deranjează, pentru că pentru el lucrurile sunt la sfârşit de mandat, dar că îl deranjează ”înşelătoria şi falsul”.

Liviu Dragnea, Daniel Constantin, Călin Popescu Tăriceanu, Gabriel Oprea au semnat, vineri, la Palatul Parlamentului, în prezenţa premieurului Victor Ponta, o declaraţie politică de refacere a Uniunii Social-Liberale – USL 2.0.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.