Doroftei nu mai pleacă de la şefia FR de Box

Share:

Preşedintele Federaţiei Române Box, Leonard Doroftei, a declarat că a fost tentat să renunţe la funcţie, însă nu putea face acest lucru înaintea de a organiza turneul Centura de Aur, informează, joi, site-ul oficial al forului.

„Am fost, sunt şi voi fi sportivul care vă reprezintă şi preşedintele care luptă pentru sportivi, pe care îi iubeşte şi îi respectă. La jumătatea mandatului meu de preşedinte al federaţiei am fost tentat să renunţ, însă nu puteam face acest lucru înainte de a organiza Centura de Aur, turneu de tradiţie al boxului românesc şi chiar mondial, pe care l-am reluat anul trecut, după o întrerupere de patru ani. Oricât de mare campion ai fi ai mereu ceva nou de învăţat. Eu am învăţat în ring şi ca preşedinte al federaţiei că nu poţi să ieşi din ring fără să fi convins că ai făcut tot ce ţine de tine pentru a obţine victoria. Această competiţie a fost unul dintre punctele principale ale programului meu, atunci când am candidat la funcţia de preşedinte, atât datorită importanţei lui pentru boxul românesc, cât şi din motive de suflet”, a declarat Doroftei, potrivit frbox.ro. Doroftei a convocat pentru marţi o şedinţă a Biroului Federal al FR Box.

Leonard Doroftei se află la conducerea FR de Box din 23 noiembrie 2012. El declara, luni, agenţiei Mediafax, că în proporţie de 99 la sută s-a decis să demisioneze din funcţia pe care o ocupă, precizând că doreşte să se dedice unei cariere de antrenor.

Fostul campion mondial WBA a mai intenţionat să demisioneze de la conducerea federaţiei, în septembrie, după un conflict cu vicepreşedintele Vasile Câtea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.