Gală UNICEF, la Palatul Parlamentului

0

Cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, pe data de 20 noiembrie 2014, UNICEF România și Camera Deputaților organizează, pentru al doilea an consecutiv, o Gală de Informare și Strângere de Fonduri în vederea protejării copiilor  împotriva violenței. Maxim Vengerov, unul dintre cei mai mari muzicieni ai lumii, numit adesea cel mai bun violonist în viață, va oferi un recital extraordinar în cadrul Galei.

Maxim Vengerov este Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF, fiind primul cântăreț de muzică clasică care a primit această funcție (în 1997). În calitate de Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF, Maxim a inspirat prin intermediul muzicii sale copii din întreaga lume. Câștigător al premiilor Grammy, Maxim Vengerov a susținut concerte sold out cu cele mai ilustre orchestre (Berlin Philharmonic, London Symphony Orchestra, BBC Symphony Orchestra, Toronto and Montreal Symphony Orchestra, Mariinsky Theatre Orchestra, Chicago Symphony Orchestra) și cei mai faimoși dirijori din lume și a oferit recitaluri solo în cele mai importante orașe de pe mapamond.

Gala de Informare și Strângere de Fonduri este parte a campaniei “Violența verbală rănește”, derulată de UNICEF în perioada octombrie 2014 – iunie 2015.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.