Mazzari a fost demis de la Internationale Milano

Share:

Clubul Internazionale Milano a anunţat, vineri, pe Twitter, demiterea antrenorului Walter Mazzari şi a precizat că şedinţa de antrenament de astăzi va fi condusă de secundul Giuseppe Baresi.

„Inter anunţă că Walter Mazzari a fost eliberat de atribuţiile de antrenor al primei echipe”, se arată pe contul de Twitter al clubului.

Presa italiană notează că Mazzari va fi înlocuit de Roberto Mancini. După 11 etpape, Inter ocupă locul 9 în Seria A, cu patru victorii, patru rezultate de egalitate şi trei înfrângeri. Walter Mazzarri, 53 de ani, antrena echipa Internazionale Milano din mai 2013 şi mai avea contract valabil până în iunie 2016.Roberto Mancini, 49 de ani, a mai fost antrenor la Inter între 2004 şi 2008. El a pregătit ultima dată formaţia Galatasaray Istanbul, după ce anterior a fost manager la Manchester City.

Mancini a câştigat trei titluri la rând cu Inter, 2005/06, 2006/07 şi 2007/08, iar cu City titlul în Anglia, în 2011/2012. La gruparea italiană evoluează şi atacantul George Puşcaş, la echipa primavera.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.