Udrea va vota la Paris

Share:

Elena Udrea a făcut, sâmbătă, un apel către cei care au votat-o în primul tur al alegerilor prezidenţiale, îndemnându-i să meargă duminică la urne şi să dea un vot anti-Ponta şi anti-PSD. Udrea a anunţat că ea va vota la Paris.

„Mâine votăm! Fac încă o dată un apel către toţi cei care mi-au acordat încredere în primul tur ca votul lor de mâine să fie anti-Ponta şi anti-PSD. Împreună cu colegii, vom fi în Diaspora, pentru a vedea cum se desfăşoară procesul electoral aici, după neregulile din urmă cu două săptămâni.  Eu voi vota la Paris și îmi voi pune și fotografii pe Facebook, ca să nu se mai streseze băieţii să mă pozeze preventiv, pentru campaniile viitoare. Încerc să le fac munca mai uşoară”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Peste 18 milioane de alegători sunt aşteptaţi la urne pentru a alege preşedintele ţării.  După prima confruntare electorală din 2 noiembrie, în cursa pentru Cotroceni au rămas doi candidaţi din cei 14 înscrişi în competiţia prezidenţială – candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, şi cel al Alianţei Creştin – Liberale (ACL), Klaus Iohannis.  Victor Ponta a obţinut 40,44% (3.836.093 voturi) în primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, iar Klaus Iohannis – 30,37% (2.881.406 voturi).

Secţiile de votare vor fi deschise de la ora 7.00 până la ora 21.00, când vor fi difuzate primele cifre ale EXIT-POLL-urilor.

Alegătorii care nu se află în localitatea de domiciliu pot vota pe liste suplimentare la orice secţie de votare. Pentru românii din străinătate au fost luat unele măsuri pentru a fi evitată aglomeraţia de la secţiile de votare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.