Diaconescu a votat pentru preluarea Fundației Gojdu

0

Președintele fondator al PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că a votat pentru mărirea alocațiilor copiilor, a pensiei și a salariului minim, potrivit Agerpres.

„Am votat pentru luarea înapoi a patrimoniului Fundației Gojdu, de exemplu, pentru stoparea explorării și exploatării gazelor de șist și pentru toate celelalte obiective pe care eu, personal, mi le doresc împreună cu cei 400.000 de oameni care mi-au dat votul în primul tur. Sperăm ca toate aceste măsuri să fie luate de viitorul guvern și de noul președinte în timpul cel mai scurt, în caz contrar, noi vom fi primii care vom cere dintr-un motiv sau altul suspendarea noului președinte al țării”, a spus Dan Diaconescu.

El i-a îndrumat pe membrii PP-DD să iasă la vot.

„Sunt trei variante posibile, de la a vota unul dintre cei doi finaliști, până la a anula buletinul de vot. Sfatul meu ar fi să ieșiți cu toții la vot (…). Eu speram ca astăzi să fiu cel trimis de electorat în finală, nu a fost să fie așa, prin urmare, trebuie să alegem între cei doi pe care majoritatea românilor i-a dorit prezenți în finală. Trebuie să urmăm îndemnul popular și să votăm cu răul cel mai mic și să facem astfel încât în România să se meargă înainte”, a adăugat Diaconescu.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.