Dragnea a votat “româneşte”

0

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, duminică, după ce şi-a exprimat votul la o secţie de votare din cadrul colegiul economic „A.D Xenopol”, că a votat „româneşte”, „pentru un preşedinte român şi viu”.

”Ca şi la primul tur, am votat româneşte, pentru un preşedinte român şi viu, care nu e fricos şi care nu fuge de la nicio confruntare. Gândiţi-vă la o negociere cu un lider european, dacă preşedintele nostru pleacă de la întâlniri”, a spus Dragnea, informează Mediafax.

El a adăugat că a votat cu foarte multă speranţă. Despre prezenţa la vot, Liviu Dragnea a spus că este posibil să fie ”puţin peste primul tur”.”Eu sper să vină lumea la vot şi să voteze româneşte”, a menţionat Dragnea.

”E mai frig, pentru că, aşa cum spunea un clasic în viaţă, toamna nu e ca vara. E mai frig, dar nu plouă, nu e viscol, nu este furtună, oamenii pot să vină la vot şi îi aşteaptăm la vot, să vină cât mai mulţi şi să voteze româneşte, pentru un preşedinte român şi viu, cu care să ne mândrim oriunde în lume”, a mai spus Dragnea.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.