Iohannis crede într-o “Românie a respectului şi prosperităţii”

0

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a votat, duminică, la Sibiu, ”pentru o Românie a respectului, a prosperităţii, o Românie puternică”, el spunând că are emoţii şi că speră ”să fie o zi frumoasă pentru toţi”.

Iohannis a votat la Şcoala nr. 4 din Sibiu, unde a venit împreună cu soţia sa, Carmen. Candidatul ACL la Preşedinţie a fost aşteptat, la secţia de votare, de aproximativ o sută de oameni, care l-au aplaudat, i-au scandat numele şi au strigat ”Ura”, informează Mediafax.”Astăzi am votat pentru o Românie a respectului, a prosperităţii, o Românie puternică. Am şi azi emoţii, recunosc. Sper să fie o zi frumoasă pentru noi toţi”, a spus Iohannis, menţionînd că înainte de a veni la vot a fost la biserică.

Întrebat dacă consideră că va fi o prezenţă la urne mai mare decât în turul întâi, Iohannis a răspuns „Da, azi vin mai mulţi. Datele de prezenţă arată o prezenţă mai numeroasă decât data trecută. Se vede că în disapora este o prezenţă foarte mare. Am semnale deja că la foarte multe secţii de votare din diasporă e foarte, foarte multă lume care aşteaptă să voteze. Sper să nu se repete situaţia de data trecută”.

Iohannis a spus că va monitoriza „cu foarte mare atenţie” situaţia din diaspora şi că are „cele mai mari speranţe de la ziua de azi”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.