Dragnea: Nu vom ieși de la guvernare!

Share:

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni că părerea „cvasi-unanimă” a liderilor din teritoriu ai partidului este aceea ca PSD să nu renunțe la guvernare, informează Agerpres.

„Eu am vorbit azi-noapte și astăzi cu majoritatea colegilor din țară. Părerea cvasi-unanimă este să nu ieșim de la guvernare”, a precizat Dragnea.

Liviu Dragnea a adăugat că a purtat o discuție și cu partenerii de coaliție ai PSD în care aceștia și-au exprimat dorința ca „acest Guvern să meargă înainte”.”Aseară am avut o discuție așezată cu președintele UNPR, cu președintele PC, cu domnul Tăriceanu. Nu am avut semnale. Toată lumea a spus ca această coaliție și acest Guvern să meargă înainte pentru că doi ani de guvernare foarte bună, cu rezultate foarte bune, nu trebuie să fie stopată acum și să dăm guvernarea pe mâna cui?”, a mai spus Dragnea.

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a subliniat că nu este de acord cu propunerea vicepreședintelui social-democrat, Robert Negoiță, potrivit căreia PSD ar trebui să renunțe la guvernare. „El poate să propună. Eu nu sunt de acord cu această acțiune dintr-un motiv foarte simplu: în această campanie, s-a tot spus că nu e bine ca Victor Ponta să fie președinte pentru a nu da toată puterea într-o parte. Și atunci respectăm voința populară — să nu dăm toată puterea într-o parte și să menținem un echilibru politic. Președinția la ei, Guvernul la noi”, a spus Dragnea, luni, la sediul PSD.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.