Dragnea: Ponta nu va demisiona din fruntea Guvernului

Share:

Victor Ponta nu-și va da demisia din funcția de prim-ministru, a declarat duminică seară președintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea.

„Victor Ponta nu-și va da demisia din funcția de prim ministru. Guvernarea va fi menținută în continuare, în primul rând este vorba de peste 5 milioane de voturi pe care Victor Ponta le-a luat. Nu are de gând să-și dea demisia și nu-și va da demisia din funcția de prim-ministru. Guvernarea va continua, să sperăm că ceilalți de la ACL vor înțelege că, din cauza modului în care au făcut campanie, țara este destul de dezbinată acum și că este nevoie să unim această țară”, a afirmat Dragnea la sediul central al PSD.

Potrivit acestuia, „este vorba de un curent de ură și dezbinare creat care a produs o falie în societate, ceea ce nu e în regulă nici pentru unii, nici pentru alții”.

„Și asta este datoria tuturor oamenilor politici responsabili, și nu numai, să pansăm această rană, pentru că poate fi periculoasă. România poate fi puternică dacă rămâne unită”, a arătat Liviu Dragnea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.