Euforie, dar şi regrete la Primăria Sibiu

0

Angajaţii Primăriei Sibiu sunt fericiţi că cel care i-a condus în ultimii 14 ani, Klaus Iohannis, a reuşit să devină preşedintele României, dar, în acelaşi timp, au şi un gust amar, pentru că le pleacă „şeful”. În oraş, oamenii spun că au pierdut un primar, dar au câştigat un preşedinte.

În Primăria Sibiu lucrează aproximativ două sute de persoane, care au trăit cu emoţie, mândrie şi speranţă ultimele luni, în care Klaus Iohannis a fost implicat în cursa electorală pentru Palatul Cotroceni, transmite corespondentul Mediafax.

Ziua de luni a început cu bucurie maximă în administraţia locală din oraş, angajaţii fiind extrem de fericiţi că „şeful” lor a reuşit să devină preşedintele României. În birouri oamenii comentează toate datele procesului electoral de duminică, dar şi reacţiile liderilor politici şi, mai ales, ieşirile „primarului”. Atmosfera este de euforie, oamenii sunt încântaţi că cel care i-a condus în ultimii 14 ani a reuşit să devină preşedintele României.

Este şi un dram de mândrie în glasul fiecăruia: „Noi am dat preşedintele! Noi îl cunoaştem personal pe actualul preşedinte!”.Acum toţi sunt euforici. Comentează aproape fiecare minut al zilei de ieri (duminică – n.r). Sunt toţi fericiţi, dar există şi un gust amar. Şeful va pleca. După ce se duce euforia toţi se gândesc la ce se întâmplă acum. Este şi o urmă de tristeţe în sufletele tuturor. Şeful pleacă”, a declarat corespondentului Mediafax, unul dintre directorii Primăriei Sibiu.

Angajaţii Primăriei Sibiu se gândesc apoi ce urmează să se întâmple cu întreaga instituţie.”Nu se poate să nu te gândeşti ce va fi acum: cine vine, cum va fi, ce va fi, cum ne vom descurca de acum înainte”, a spus un alt angajat al municipalităţii.

Încântare este şi în rândul membrilor Forumului Democrat al Germanilor din România: un etnic german a reuşit să ocupe cea mai înaltă funcţie în stat.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.