Iliescu: Diaspora, punctul slab al PSD!

Share:

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, consideră că diaspora a constituit un punct slab al PSD și al guvernării social-democrate, apreciind că partidul nu a dat atenția cuvenită relațiilor cu românii care lucrează în străinătate, potrivit Agerpres.

Diaspora a fost un punct slab al PSD și al guvernării noastre. Sigur că s-a produs și un exod masiv de români din străinătate, și contactele cu țara in general au fost delicate, dificile și mai ales contactele politice. Cred că partidul nu a dat atenția cuvenită relațiilor cu … S-a ajuns la 3 milioane de români care au plecat din țară, și care lucrează în condiții dificile, grele. Cred că a fost o slăbiciune că nu a dat o atenția cuvenită unei legături și politice dincolo de legăturile cuvenite cu ambasadele, cu structurile de stat”, a declarat fostul președinte la B1 tv.

Pe de altă parte, a adăugat Ion Iliescu, partidul trebuie să facă o „analiză serioasă în legătură cu slăbiciunile muncii de partid, adică organizațiile de partid, structurile de partid”.”E un partid mare, care are o experiență îndelungată. (…) Cred că munca politică de partid a fost, nu zic ignorată, dar nu a constituit un suport substanțial al guvernării și comunicarea conducerii partidului cu organizațiile cu masele de partid, a avut de suferit. Cred că e nevoie de o analiză foarte serioasă, din care să se tragă toate concluziile necesare”, a apreciat președintele de onoare al PSD.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.