Numărătoare PSD: Iohannis – 53 la sută, Ponta doar 47!

Share:

Primele rezultate ale numărătorii paralele a PSD, date publicității duminică noaptea de președintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, se cifrează la 53% pentru Klaus Iohannis și 47% pentru Victor Ponta., informează Agerpres.

De asemenea, Dragnea a anunțat că nu-și va da demisia din PSD „sub nicio formă”.”La 95% din secții încărcate până acum procentul este în jur de 53% la 47% pentru Iohannis”, a declarat Dragnea la sediul PSD.

„Răspunsul la cum s-a răsturnat acest scor, eu nu îl am, pentru că eu sunt la un partid politic Cred că acest răspuns vi-l poate da altcineva, nu eu”, a adăugat acesta.

Președintele executiv al PSD a adăugat că, în acest moment, „nu stă nimeni să facă analiză”. „O să avem timp în zilele următoare să facem analize, vreau încă o dată să le mulțumesc tuturor colegilor mei din partid, care au muncit în această campanie și au muncit cum trebuie, o să vedem ulterior dacă au fost greșeli, unde au fost greșeli. (…) Nu am de gând să demisionez din partid sub nicio formă. O să avem o discuție în zilele următoare cu colegii din partid și o să hotărâm. Mâine (luni — n.r.) o să ne întâlnim într-un grup restrâns și o să comunicăm cu colegii din județe, și o să vedem când și dacă vom convoca Comitetul Executiv”, a mai spus Liviu Dragnea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.