Vanghelie critică absenţa unui staff la nivelul PSD Bucureşti

Share:

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, luni, că nu a existat, din păcate, un staff la nivelul PSD Bucureşti, el arătând că directorul de campanie la nivel naţional a „vizualizat şi gândit” campania şi la nivelul Capitalei, el fiind cel care a discutat direct cu sectoarele.

„Din păcate, nu am avut staff de campanie la nivelul Capitalei şi am înţeles că a existat o strategie şi că directorul de campanie de la nivel naţional (Liviu Dragnea, n.r.) a vizualizat şi a gândit campania la nivelul Bucureştiului, discutând direct cu sectoarele”, a spus Vanghelie, potrivit Mediafax.

El a arătat că rezultatul Bucureştiului putea fi mult mai bun dacă exista un staff de campanie la nivelul organizaţiei. „Sectoarele nu pot să funcţioneze fiecare, unul în stânga, altul în dreapta. Trebuie să avem un mesaj coerent”, a spus Vanghelie.”Ăla din Balta Albă trebuie să gândească la fel cu ăla din Drumul Taberei sau la fel cu cel din Cotroceni, adică avem un mesaj coerent pe categorii de oameni, pe ceea ce propunem, ceea ce gândim, ceea ce trebuie de făcut. Dacă mă duc cu un mesaj la RADET, pot să mă duc şi la RATB cu acelaşi mesaj, deci trebuie să ne adresăm pe categorii de oameni şi cred că trebuie să avem un pic mai apropiat mesajul de fiecare categorie de oameni şi în Bucureşti”, a spus Vaghelie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.