UDMR se gândește să iasă de la guvernare

Share:

”Suntem într-o nouă situație, trebuie să vorbim ce vom face în continuare. Subiectul din turul doi al alegerilor a fost despre a rămâne la guvernare sau a trece în opoziție? Votanții maghiari au arătat încotro trebuie să meargă UDMR.” a declarat pentru Radio Târgu Mureș președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba. 

Potrivit acestuia, în următorii doi ani UDMR trebuie să lucreze la unificarea internă a uniunii maghiarilor, deoarece 500.000 de mii de votanți maghiari știu ce vor. Procesul de reformă trebuie pornit din interior, potrivit politicianului din Harghita, care crede că multe lucruri nu pot continua ca și până acum, adăugând că „începe o noua eră, trebuie să privim realitatea, trebuie să dezbatem problemele”. În opinia lui Borboly răspunsul la întrebarea “pe ce cale vom continua” nu trebuie căutat cu PSD, ci schimbarea trebuie realizată pe baza votului exprimat de cetățenii maghiari.

„Acum nu se merită a înainta politicieni pe funcții de putere, votul de duminică a fost exprimarea unei opinii despre politicieni iar voința poporului este lege. Trebuie să reformăm și din punct de vedere al conținutului” – a mai declarat Borboly Csaba, citat de Hotnews.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.