Oprea: Nu dăm jos un Guvern din care facem parte!

0

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat miercuri, după o analiză a rezultatelor alegerilor prezidențiale, că partidul său a demonstrat că are „coloană vertebrală”, se ține de cuvânt și și-a făcut datoria pentru stabilitatea României, potrivit Agerpres.

Cred că, dincolo de legende și ce se decantează, în momentul când în politică pe termen lung te ții de cuvânt devine un brand politic. Și prietenii și cei care nu-mi sunt prieteni știu că, dincolo de calitățile sau defectele mele, mă țin de cuvânt. Nu dăm jos un Guvern din care facem parte, fiindcă ne ținem de cuvânt, avem o datorie pentru stabilitatea României. Am exprimat și colegilor de la PSD că UNPR a câștigat 87% din cele 70 de localități — municipii mari, reședință de județ, municipii, orașe — deci ne-am făcut datoria”, a declarat Gabriel Oprea la Palatul Parlamentului.

Întrebat despre eventuale plecări din partid, el a spus că, de regulă, din UNPR nu au plecat oameni. „Importantă este coloana vertebrală a acestui partid. Am mare încredere în colegii mei. Repet, în politică mai pleacă unii, mai vin alții, dar coloana vertebrală a acestui proiect politic de unitate națională, de interes național și de stabilitate și securitate națională rămâne în picioare”, a subliniat liderul UNPR.

Referitor la delegarea sa pentru a prelua atribuțiile premierului Victor Ponta pentru câteva zile, vicepremierul a spus: „Domnul Victor Ponta este un om care a muncit, este un tânăr care a făcut și face pentru România, care merită tot respectul și care, ca într-o democrație, la 22,30 s-a dus în fața națiunii și l-a felicitat pe domnul Iohannis.(…)”.

Premierul Victor Ponta a emis marți o decizie prin care îl desemnează pe vicepremierul Gabriel Oprea pentru a exercita, în perioada 19-24 noiembrie, atribuțiile prim-ministrului privind conducerea operativă a Guvernului. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.