Declaraţie şocantă a lui Adrian Severin

0

Adrian Severin, fostul europarlamentar social-democrat, este de părere că alegerile prezidențiale din ultimii zece ani au semănat cu niște revoluții, iar scrutinul din 16 noiembrie şi implicit victoria categorică a lui Klaus Iohannis în faţa lui Victor Ponta sunt văzute ca o lovitură de stat. Fostul social democrat nu s-a oprit aici. Adrian Severin i-a criticat şi pe cei care au ieşit în stradă şi a spus că „tinerii violenți au strigat în stradă Jos comunismul, fără să știe însă prea bine ce este acela și de ce strigă” scrie Severin pe blogul său. 

Severin spune apoi că ”ceea ce am văzut din ziua primului tur de scrutin și până în duminica celui de al doilea tur, cu ecouri care încă nu s-au terminat, a fost o adevărată lovitură de stat. Voturile românilor, inclusiv problemele în mare măsură artificiale ale votului diasporei, au fost doar alibiul pentru lovitura de stat”,

Adrian Severin a fost protagonistul unui adevărat scandal în 2013 după ce a fost acuzat de procurorii anticorpuţie de luare de mită şi trafic de influernţă. Acesta le-ar fi promis ziariştilor de la Sunday Times că va face lobby la Parlamentul European contra cost. Prins cu mâţa în sac, eurodeputatul a refuzat să-şi dea demisia din Parlamentul European pe motiv că probele pe baza cărora era cercetat reprezentau o înscenare.

Adrian Severin nu este singurul care susţine acest lucru. Într-un articol publicat miercuri de Vocea Rusiei este susţinută aceeaşi idee.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.