Tirajul cărţii lui Iohannis, epuizat la Gaudeamus

0

Tirajul volumului autobiografic „Pas cu pas”, de Klaus Iohannis, a fost epuizat la Gaudeamus, aproape 4.000 de exemplare fiind vândute în doar câteva ore, miercuri, când preşedintele ales al României şi-a lansat cartea şi a acordat autografe cititorilor.

La standul Curtea Veche Publishing de la Târgul de Carte Gaudeamus, care se desfăşoară în complexul Romexpo din Bucureşti, au fost disponibile, începând de miercuri, prima zi a evenimentului, un număr de 4.000 de exemplare ale cărţii lui Klaus Iohannis, au declarat vineri, pentru Mediafax, reprezentanţii editurii.

Acestea au fost vândute miercuri, în cele câteva ore în care preşedintele ales al României a fost prezent la standul Curtea Veche Publishing şi a acordat autografe. Reprezentanţii editurii Curtea Veche Publishing au precizat, pentru Mediafax, că, în prezent, nu mai sunt disponibile spre vânzare exemplare ale volumului „Pas cu pas”, de Klaus Iohannis, la Gaudeamus. Însă este în curs de tipărire un nou tiraj al cărţii, care ar urma să fie disponibil sâmbătă la Gaudeamus.

Standul Curtea Veche Publishing de la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus, organizat la complexul Romexpo din Bucureşti, a găzduit miercuri, începând cu ora 17.30, lansarea volumului autobiografic „Pas cu pas”, de Klaus Iohannis. Lansarea a fost urmată de o sesiune de autografe la care au participat peste 3.500 de persoane, informează Curtea Veche Publishing.

După anunţarea rezultatelor alegerilor prezidenţiale, pentru Klaus Iohannis aceasta a fost şi prima apariţie publică într-un alt context decât cel politic.

Klaus Iohannis a susţinut că, în opinia sa, „cultura ne salvează”, acesta fiind motivul pentru care pune mare preţ pe cărţi.”Nu am niciun moment senzaţional de relatat, după cum senzaţionalul nu cred că este foarte important în politică sau în abordarea politică atunci când vrei să te implici pentru comunitate. Departe de mine să dau cuiva lecţii prin intermediul acestei cărţi, cum nu mi-am propus nici să fie un mijloc de a transmite o reţetă a succesului. Nu există o reţetă a succesului alta decât cea spusă de Einstein: 99% transpiraţie şi 1% inspiraţie. De atunci nu s-a schimbat nimic”, a mai declarat preşedintele ales al României.

Klaus Iohannis a mers şi vineri, la ora 13.30, la Târgul Gaudeamus, pentru a participa la lansarea cărţii „Tranziţia. Primii 25 de ani”, de Alina Mungiu-Pippidi şi Vartan Arachelian, la standul editurii Polirom.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.