A murit Culiţă Tărâţă

0

Președintele Consiliului Județean Neamț și membru fondator al UNPR, Culiță Tărâță, a încetat din viață în această dimineață suferind de o boală incurabilă.

În vârstă de 62 de ani, Culiță Tarâță a fost nu doar un om de afaceri controversat (arendaș al Insulei Mari a Brăilei) ci și un activ politician, cu două mandate de parlamentar din partea PSD (între 2000 și 2004 si 2008 – 2012). În ultima perioadă, starea de sănătate a lui Culiță Tărâță era vizibil afectată de boală și de chimioterapia pe care o făcea la clinica AKH din Viena, Austria. De altfel, el s-a aflat în concediu medical în ultimele șase luni, fiind prezent sporadic la Consiliul Județean.

Culiță Tărâță a fost deputat PSD în două mandate, între anii 2000 — 2004 și 2008 — 2012. În anul 2011 a demisionat din PSD și a devenit fondator și vicepreședinte al UNPR. În anul 2012, Culiță Tărâță a candidat și a câștigat președinția Consiliului Județean Neamț în cadrul unei alianțe UNPR cu PDL și PNȚCD.

De profesie inginer agronomic, Culiță Tărâță a fost și fondatorul Holdingului TCE 3 Brazi care a avut în administrare Insula Mare a Brăilei.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.