Astrologii anunţă “schimbări importante” în familia Iohannis

0

Carmen si Klaus Iohannis au 25 de ani de casnicie. Dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile, relatia dintre ei se va schimba. Specialistii au dezvaluit ce spun astrele despre destinul sotilor Iohannis.

Carmen si Klaus Iohannis vor trece prin niste schimbari si vor fi nevoiti sa faca sacrificii, informează Romaniatv.net.

Carmen Iohannis (nascuta la 2 noiembrie 1960) este in zodia Scorpion, iar Klaus Iohannis (nascut la 13 iunie 1959) se afla in zodia Gemeni.”Cei doi fac parte dintr-o generatie in care cariera este mai importanta, nu neaparat decat familia, dar pentru a mentine familia in echilibru. Ei sunt motivati in viata de a construi, de a lasa ceva in urma lor. Se inteleg pentru ca au scopuri comune. Nu au o viata obisnuita de cuplu in care permit sa intervina rutina. Le place sa raspunda la provocari, sa-si propuna ca in fiecare an sa realizeze cate ceva. Neavand copii, ei s-au refugiat in munca, s-au canalizat pe cariera, asumandu-si nu numai un rol profesional, egoist pentru ei insisi, ci si unul social. Au planete in armonie pe semne de pamant. Prin aceste realizari succesive, treapta cu treapta, au ajuns intr-un final in varful unei piramide, impreuna. Fiecare din ei, la un moment dat a sacrificat ceva pentru celalalt.

Amandoi vor trece prin schimbari, ceea ce va presupune sa stie sa faca in continuare sacrificii. Vor trece intr-un alt stadiu al vietii lor. Ea pare un om puternic, Scorpion. Ce-si va propune, va realiza. Fiind idealista isi influenteaza sotul, mai rational, de altfel, sa treaca dincolo de calcule. Impreuna, fac o imagine buna dincolo de granitele tarii, isi pot atrage simpatii, ceea ce poate fi bine si pentru noi. Faptul ca strainatatea le-a adus noroc, s-a vazut.

Destinul hartii lor compuse este un destin de sacrificiu si pentru urmatorii ani vor trebui sa stie sa-si protejeze familia pentru a trece prin vesnicul greu lasat de altii in urma lor”, a explicat specialistul Cristina Demetrescu (www.astrostar.ro), pentru WOWbiz.ro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.