Şocant: Un tânăr din Certeze, spânzurat în Franţa!

0

Un tânăr din Certeze a murit spânzurat în Paris. Crima oribilă s-a petrecut pe 12 noiembrie, iar polițiștii francezi încearcă acum să dea de urma criminalului. Suspecți sunt un alt certezan, stabilit în Paris, dar și un arab, scrie voceatransilvaniei.ro.

Moartea lui Cristian Ciocan pare desprinsă din paginile unui roman polițist. Acesta locuia de mai multă vreme în Franța împreună cu părinții, dar și cei 6 frați. Toți membrii familiei Ciocan a lui Fiti se stabiliseră definitiv în Franța, la Certeze avînd doar o casă amărătâ, la care veneau doar odată pe an.

Cristian Ciocan, 23 de ani, a fost găsit mort într-o hală părăsită de la marginea Parisului chiar de unul din frații săi. Localnicii din Certeze spun că la mijloc este vorba despre o crimă și susțin că implicat în această poveste pare să fie un alt certezan, cu care își ducea veacul prin Paris, ori un amic arab.

Polițiștii francezi au demarat o anchetă, dar fără să rețină până acum pe cineva. Prietenii lui Cristi spun că putea fi un consătean din Certeze, cu care a fost în seara crimei. Suspect e că victima avea răni la mâini, semn că s-a opus și a încercat să scape.

Suspectul Petru Ciocan, cunoscut în Certeze ca Petru a lu’ Dron, este un infractor cu un cazier foarte bogat în România și în Franța.Mai ales că în seara dinaintea crimei, Petru lu’ Dron l-a bătut crunt pe Cristian Ciocan.

În Certeze, toată lumea a aflat despre moartea lui Cristi, însă nimeni nu știe exact cum s-a întâmplat. Fiecare așteaptă ca rudele băiatului să vină acasă cu el și să le povestească întâmplarea.

Familia lui Cristi a angajat un avocat pentru a se asigura că autoritățile franceze nu vor trata cu supercialitate acest caz.

Gheorghe Ababei, unnchi al victimei, povestește că nepotul său a fost găsit spânzurat cu un cablu în hala dezafectată în care trăia.

”Cristi Ciocan este nepotul meu. Așa din sunate, am vorbit cu mama lui, am aflat că a fost omorât, nu știu de ce, dar noi am zis să așteptăm verdictul medicului legist. Să vedem, ori s-a spânzurat, ori a fost omorât. El a avut înfășurat de 6 ori un cablu. Eu zic că numa dacă nu l-a ținut de aici din spate cineva, La Paris lucre, mai mergea când era de lucru, când nu, nu. El a fost găsit de fratele lui. Seara s-au depărțit și dimineața când trebuiau să meargă la muncă o mers acolo unde au dormit și l-a sunat pe un frate de-a lui și i-a spus: L-am aflat pe Cristi nost mort”, povestește Gheorghe Ababei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.