Un român din SUA și-a ucis soția cu toporul

0

Un român a îngrozit Statele Unite după ce şi-a ucis soţia cu toporul într-o cameră de motel. Procurorul american a spus în faţa instanţei că nu a văzut niciodată un caz atât de brutal. Criminalul le-a cerut poliţiştilor să-i dea pedeapsa cu moartea pentru că nu suportă să simtă mirosul de sânge al soţiei sale. Tatăl românului este un cunoscut coregraf din Cluj-Napoca.

Clujeanul Cristian Loga-Negru se căsătorise cu Roxana Abrudan în urmă cu doar patru luni. Căsnicia a fost încă de la început un chin pentru femeie.

Autorităţile americane spun că bărbatul a început să abuzeze de ea imediat după ce şi-au jurat iubire veşnică. Iubirea s-a transformat însă într-un calvar. Roxana a fugit în alt stat, de teama soţului agresiv şi chiar a cerut un ordin de protecţie. Instanţa programase o audiere în acest sens. Însă lucrurile au luat o întorsătură tragică. Bărbatul şi-a urmărit soţia pentru a afla unde s-a mutat. Odată ce i-a aflat adresa, a năvălit peste ea, în casa unui prieten din Mount Pleasant, Wisconsin, unde se ascunsese. A lovit-o de mai multe ori cu un topor, apoi a târât-o într-o mașină închiriată și a accelerat spre un motel.

Când l-au prins pe criminal în camera de motel, polițiștii au spus că nu mai au văzut niciodată o aşa crimă înfiorătoare. Trupul neînsufleţit al femeii prezenta o mulţime de lovituri, iar priveliştea era una de coşmar.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor care l-au prins să-i dea pedeapsa cu moartea pentru că nu suportă mirosul de sânge al soţiei sale. Clujeanul a fost arestat şi riscă acum închisoarea pe viaţă pentru că în statul Wisconsin nu există pedeapsa cu moartea. Cristian Loga Negru este fiul unui cunoscut coregraf clujean.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.