Vienna Classik Orchestra, la Sala Palatului

0

Tradiția vieneza de concerte de Crăciun continua pe 3 decembrie la Sala Palatului cu invitați speciali din capitala austriacă: Vienna Classik Orchestra.

Fiecare orchestră are propriul său caracter distinctiv. Fiecare dirijor este ca un mic univers muzical, care în concert fuzionează cu muzicienii și publicul iubitor de frumos. Vienna Classik Orchestra este formată din artiști tineri aspiranți, de diferite naționalități și cu un scop comun – pentru a stoca și transmite frumusețea muzicii clasice. Toate aceste talente sunt completate în Viena și au jucat ca Filarmonica din Viena, și în orchestre mai mici din întreaga lume.

O trăsătură distinctivă a Vienna Classik Orchestra este libertatea de care se resimte în timpul concertului. Acest lucru se datorează schimbărilor frecvente ale aspectului muzical, chiar personajele de pe scenă. Muzicienii au reușit să creeze o sincronizate, în care, totuși, modifica aspectul de scena de concert clasic tipic și coerența în spectacole. Aici sunt înlocuite cu muzică de cameră si instrumente de suflat, corale și solo. Amestec interesant între tradițional și contemporan. Nu va veți simți monoton, vă veți bucura de unele execuții ale unor muzicieni tineri, entuziaști, care transportă spiritul Europei Centrale cu muzică creata de cei mai renumiți compozitori din lume.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.