Conservatorii îi dau cu flit lui Voiculescu

0

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, marţi, că nu există un curent în partid care să susţină o suspendare de ultima sută de metri a lui Traian Băsescu deoarece contextul politic este cu totul schimbat faţă de momentul la care Călin Popescu Tăriceanu a solicitat acest lucru.

„S-a discutat foarte puţin acest aspect în cadrul şedinţei. Au fost colegi care au adus în atenţie subiectul, dar nu există în momentul de faţă un curent favorabil”, a declarat Daniel Constantin, la finele şedinţei Biroului Executiv al PC.

Constantin a arătat că deznodământul alegerilor prezidenţiale a schimbat substanţial contextul politic faţă de momentul în care a fost iniţiată procedura celei de-a treia suspendări a lui Traian Băsescu de către preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.”Acum câteva săptămâni, când a iniţiat domnul Tăriceanu acest demers, au fost colegi care au agreat şi chiar semnat cererea la momentul respectiv. Astăzi, când contextul politic este cu totul şi cu totul altul, colegii din PC nu au simţit nevoia unui astfel de demers în momentul de faţă”, a mai spus Daniel Constantin.

Dan Voiculescu a lansat, luni, propunerea celei de-a treia suspendări a lui Traian Băsescu pe blogul personal, cu mai puţin de o lună înainte de încheierea mandatului acestuia.

„Au ramas mai putin de 30 de zile pana cand DECENIUL RUSINII va lua sfarsit.

Daca actuala majoritate parlamentara nu va decide saptamana aceasta suspendarea lui Basescu Traian, istoria va retine complicitatea PSD, UNPR, PC, UDMR la faptele comise de Basescu in DECENIUL RUSINII.

De aceea, ar fi bine ca parlamentarii PC si cei condusi de Calin Popescu Tariceanu sa faca urgent aceasta propunere Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului.

Sunt convins ca demersul va avea si sustinerea PSD si UNPR. De altfel, cred ca Vasile Blaga si parlamentarii sai vor avea intelepciunea necesara in fata istoriei.

Daca politicienii nu au reusit sa inteleaga rolul malefic al lui Basescu pana acum, sa o faca, macar in ultimul ceas.

Este important pentru istoria moderna a Romaniei ca 21 decembrie 2014 – data la care isi va incheia oficial mandatul – sa-l gasesca pe Basescu Traian suspendat”, scrie Dan Voiculescu.

Călin Popescu Tăriceanu a încercat, înainte de campania electorală pentru prezidenţiale, demararea procedurilor de suspendare a lui Traian Băsescu, însă demersul său nu a fost susţinut în Parlament.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.